PingProperties verlengt huurovereenkomst BOB Autowas Rotterdam

0

PingProperties heeft het huurcontract met BOB Autowas verlengd met 10 jaar. De verlening van de huurovereenkomst geldt voor de vestiging van BOB Autowas in Rotterdam, voor 474 m². BOB Autowas is sinds 2004 jaar verbonden als huurder van bedrijfsruimte in twee light industrial complexen van PingProperties in Rotterdam én Schiedam, onderdeel van de Retail Rijnmond fonds. PingProperties en BOB Autowas hebben een brede relatie en bouwen gezamenlijk aan een portefeuille.

Over BOB Autowas
Eind 2004 opende BOB Autowas als eerste carwash een binnenreinigingsband in Nederland. Destijds een nieuwe ontwikkeling die uniek was in Nederland. Het werd een groot succes. Inmiddels heeft het bedrijf 17 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in het buitenland.

Over Retail Rijnmond fonds
Het fonds Retail Rijnmond bevat twee light industrial complexen gelegen aan de stadsrand van Rotterdam en Schiedam, direct naast de A15 en A20. De locaties zijn strategisch gunstig gelegen voor last-mile delivery tussen binnenstad en logistieke aanleverroutes waaronder de Rotterdamse Haven. Naast BOB Autowas, zijn ook Euromaster Bandenservice en Burger King huurders in de complexen. Beide gebouwen zijn volledig verhuurd en voorzien van langjarige huurovereenkomsten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?