Nieuwe huurders voor WC Nieuwe Passage Schiedam

0

Winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam van circa 18.000 m² heeft recent een aantal nieuwe huurders mogen verwelkomen. Juwelier Lucardi (85 m²) en discount fashion retailer KiK (690 m²) hebben een nieuwe winkel geopend, evenals Bakkerij Ammerlaan. De actieve strategie van investeerder HighBrook, sinds 2018 eigenaar van het winkelcentrum in het centrum van Schiedam, is succesvol gebleken. Dit heeft geleid tot circa 1.300 m² nieuwe huurtransacties in de eerste helft van 2019.

Discount retailer KiK opende succesvol haar winkel op 13 juni. Juwelier Lucardi heeft door een winkelovername in recordtijd haar winkel kunnen openen op 17 juli jl. HighBrook werd voor deze transacties bijgestaan door BRiQ real estate uit Rotterdam.

Deze twee openingen bevestigen de positieve trend voor de branchemix en de bezettingsgraad van het centrum. Sinds HighBrook in 2018 eigenaar is geworden en haar strategie uitrolt, zijn door actieve verhuur en de focus om in het winkelcentrum te investeren in de eerste helft van dit jaar meerdere grote verhuurtransacties gesloten.

Eerder dit jaar heeft het food & beverage aanbod van de Nieuw Passage een impuls gekregen door de opening van JJ’s Lunch (125 m²) op het centrale binnenplein. Daarnaast heeft speelgoedketen Intertoys (325 m²) een winkel gehuurd, heeft Nelson Schoenen (380 m²) langjarig verlengd, heeft sieraden- en accessoreswinkel Bijou Brigitte een huurverlening gesloten (83 m²) en de winkel ingrijpend gemoderniseerd en is de huurovereenkomst met Xenos (670 m²) langjarig verlengd en is de winkel fit-out omgebouwd naar het laatste format.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?