Merin voegt kantoorpand aan de Spicalaan 1-59 in Hoofddorp toe aan de portefeuille

0

Merin breidt haar huidige managementportfolio uit met de aanwinst van de Spicalaan 1-59 in Hoofddorp. Het gebouw is ca. 11.000 m² groot en bestaat uit vijf verdiepingen. Het gebouw is aangrenzend aan het in 2017 toegevoegde gebouw “Polaris” en past binnen de clusteringstrategie die Merin hanteert. Het managen van gebouwen in dezelfde omgeving biedt Merin de kans om operationele synergiën te behalen en om concepten zoals boetiekkantoren en smartoffice aangrenzend aan te bieden. Door de toevoeging van de Spicalaan 1-59 is Merin momenteel met drie gebouwen vertegenwoordigd in Hoofddorp.

Spicalaan 1-59: in het centraal gelegen Hoofddorp
Het multi-tenant kantoorgebouw is gelegen aan de Spicalaan 1-59, dichtbij het station. Het gebouw is momenteel voor 40% beschikbaar. Het gebouw is gebouwd in 1996, voorzien van een receptie en restaurant en heeft een sterke parkeerratio van 1:45 en parkeren is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage. Merin zal het gebouw tot een boetiekkantoor omtoveren door de entree en het restaurant op te knappen en het flexconcept Smart Office te realiseren, met flexibele en plug & play kantoorunits.

Merin realiseert boetiekkantoren waarin zij huurders de mogelijkheid willen bieden om hun werk en vrije tijd succesvol te combineren. Op deze manier creëert Merin werkplekken waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

De groeistrategie van Merin
Merin blijft actief op de Nederlandse aankoopmarkt en zoekt daarom kantoorgebouwen vanaf 7500 m2, met een sterkte focus op de Randstad. Dergelijke kantoorgebouwen dienen geschikt te zijn voor het boetiekkantoor concept, het Smart-office concept of een combinatie van beiden. Het is belangrijk dat de gebouwen multi-tenant kantoorgebouwen kunnen vormen, voorzien van een sociale, algemene ruimte, lunchfaciliteiten en vergaderzalen. Een boetiekkantoor dient tevens goed bereikbaar te zijn via het openbaar vervoer of een sterke parkeernorm te hebben.

Merin platform: hoogstaande en duurzame gebouwen
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Met een focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn en die zich lenen om te worden omgetoverd in een Merin boetiekkantoor, is de acquisitie van de Spicalaan een logische strategische stap om een krachtige dekking van boetiekkantoren in het hele land te realiseren.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?