DHG koopt distributiecentrum van Riverdale in Nootdorp

0

DHG heeft, in een sale-and-lease back transactie met woonmerk Riverdale, een distributiecentrum van 10.190 m² aan de Spiegelstraat 1 in Nootdorp aangekocht.

Het distributiecentrum bestaat uit 7.934 m² bedrijfsruimte en 2.256 m² kantoorruimte en is voor 15 jaar verhuurd aan Riverdale. Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein Heron, een toplocatie in Nootdorp, pal aan de Rijksweg. Heron ligt vlakbij het Prins Clausplein, de A12 richting Utrecht, de A4 richting Schiphol en de A13 richting Rotterdam. Het unieke gebouw is in 2014 onder architectuur gebouwd naar een ontwerp van Piet Boon.

Riverdale
Riverdale is een allround woonmerk dat in staat is iedere ruimte in huis te voorzien van meubels en woonaccessoires. De collectie bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen. Riverdale is altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen die vertaald worden in actuele collecties.

DHG werd bij deze transactie commercieel geadviseerd door Tromm Vastgoed, technisch door Arcadis en juridisch door Loyens & Loeff.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?