Nieuwe vitaliteit service in kantoorgebouw Delftse Poort

0

1 of 2 keer per week 20 minuten in businesskleding trainen bij Fit Boutiqs werkt, voor de werknemer én de werkgever.

Fit Boutiqs biedt met de opening van haar jongste studio op de begane grond van de onlangs gerenoveerde Delftse Poort een blijvende fit oplossing voor professionals. Daarmee is een nieuwe vitaliteitspropositie ontstaan voor werkgevers en werknemers. Binnen een drukke agenda 1 of 2 keer per week 20 minuten in businesskleding sporten met de Fit Boutiqs Personal Trainer levert gegarandeerd resultaat op. Met hernieuwde energie kom je terug op de werkplek, waardoor je er voor de rest van de week weer tegen aan kan.

Vitaliteit, health en wellbeing in toenemende mate belangrijk voor de hele waardeketen. Een aantrekkelijke werkgever zijn. Meer uit je mensen halen. Duurzame inzetbaarheid vergroten. Allemaal thema’s die hoog op de agenda staan bij werkgevers. Immers, vitale organisaties zijn beter en succesvoller. Een organisatie is de optelsom van de mensen die er werken, en gezamenlijk realiseren zij de doelen van de organisatie. Gebouweigenaren spelen hier ook op allerlei innovatieve wijzen op in, zo ook in Delftse Poort.

In Delftse Poort is een nieuwe norm gezet voor hoe de gebouweigenaar, de huurders, de medewerkers en de service aanbieders er gezamenlijk iets moois van kunnen maken.

Vincent van den Putten, Asset Manager Delftse Poort bij eigenaar CBRE Global Investors: “CBRE Global Investors heeft de ambitie om met Delftse Poort het best passende kantoorgebouw voor elke type huurder te realiseren waar persoonlijke aandacht en eersteklas dienstverlening centraal staan. Dit alles binnen handbereik direct naast Rotterdam Centraal Station met een focus op gebruikersbeleving. Fit Boutiqs speelt daarin een waardevolle rol, met een stijl die goed bij ons past.”

De eerste interacties tussen gebruikers en service aanbieders zijn ondertussen veelbelovend.

“Bij Fit Boutiqs leveren we een nieuwe fit oplossing die wél werkt, en die daardoor een resultaat oplevert voor alle betrokkenen. Er kan op een geheel andere wijze dan voorheen een gezamenlijk verantwoordelijkheidskader worden opgezet tussen werkgever en medewerker. Dat dit nu ook mogelijk is binnen de stijlvolle omgeving van Delftse Poort levert een perfect match op voor Fit Boutiqs,” aldus Pascal Kouwenhoven, co-founder en medeeigenaar van het gelijknamige concept.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?