JLL versterkt Corporate Solutions met Floor Hendriksen

0

In deze rol gaat Floor zich bezighouden met strategische corporate real estate opdrachten waaronder de optimalisatie van vastgoedportefeuilles, M&A due diligence vraagstukken en workplace- en locatiestrategieën.

Floor Hendriksen versterkt Corporate Solutions van JLL als Strategic Consultant. In deze rol gaat Floor zich bezighouden met strategische corporate real estate opdrachten waaronder de optimalisatie van vastgoedportefeuilles, M&A due diligence vraagstukken en workplace- en locatiestrategieën.

Floor is afkomstig van KPMG waar zij zich als Senior Consultant bezighield met de ontwikkeling van een cloudbased Data & Analytics-platform dat digitale transformatie en innovatie stimuleerde. In deze rol heeft Floor gewerkt aan zeer diverse en innovatieve projecten van KPMG bij internationale klanten. Door deze ervaring en opgedane kennis is zij een optimale aanvulling voor het Corporate Solutions team.

Floor Hendriksen, Strategic Consultant bij JLL Nederland, zegt over haar nieuwe rol: “Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging waarin ik me bezig ga houden met complexe strategische vraagstukken binnen een internationale dynamische omgeving. Vastgoed is een nieuwe sector voor mij, maar ik kijk ernaar uit om mijn expertise en analytisch vermogen toe te voegen en met andere inzichten een rol te spelen binnen deze vraagstukken.”

Remco van der Mije, Head of Strategic Consulting bij JLL Nederland: “Nieuwe technologieën en data leiden tot nieuwe business modellen, organisatiestructuren en flexibilisering bij onze corporate klanten. Met de komst van Floor voegen wij nieuwe skills toe aan ons team en daardoor zijn wij nog beter in staat om in te spelen op de steeds complexer wordende organisatie- en vastgoedvraagstukken en daarvoor passende oplossingen te bieden.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?