Vrijstaand woon-/zorggebouw verkocht aan de Dorpsstraat 39 te Oosterhout

0

De koper van dit woon-/zorgobject, Woonvorm De Passie, zal op deze locatie haar cliënten 24/7 zorg aan gaan bieden. Woonvorm De Passie werkt met kleine groepen en kleine teams maar doordat het een groeiend bedrijf is zijn er steeds meer medewerkers, steeds meer cliënten en steeds meer verschillende hulpvragen. Woonvorm De Passie heeft als doel om mee te bewegen met de ontwikkelingen vanuit de gemeente

Deze royale vrijstaande woon-/zorgvilla (ca. 633 m² v.v.o.) is omstreeks 2004 vrijwel compleet verbouwd en geschikt gemaakt voor een woongroep. Zodoende beschikt het object over diverse gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen, waaronder een zeer ruime woonkamer, grote uitgebreide keuken met de nodige apparatuur, recreatieruimte en meerdere sanitaire voorzieningen per etage.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens de verkoper (Entrea Lindenhout) opgetreden bij het tot stand brengen van deze verkooptransactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?