LATEI realiseert nieuwbouw in Warande

0

LATEI projectontwikkeling B.V. en de gemeente Lelystad hebben 15 juli de koop- en ontwikkelingsovereenkomst voor nieuwbouw in Warande ondertekend. LATEI gaat als hoogste bieder van geselecteerde partijen aan de slag met Blok IV in het Olmenkwartier in De Olmen in Warande. Er komen maximaal 18 rijwoningen en maximaal 10 twee-onder-één-kapwoningen.

LATEI ontwikkeld de woningen samen met de potentiele kopers, passend binnen de door de gemeente gestelde randvoorwaarden. Deze realisatie van de nieuwbouw in Warande verzorgt LATEI samen met Aalberts Bouw uit Loosdrecht.

De Olmen
De Olmen ligt in het noordwesten van Warande en welft zich rond het ruime Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen is het wijkplein en de rest van Warande goed bereikbaar. De olm, ofwel de iep, is een oer-Hollandse boom die zich thuis voelt in het Flevolandse landschap.

Woonsferen
De Olmen bestaat uit drie woonsferen. Een Mondriaans tuindorp langs de brede vaart, het wijkplein met haar kenmerkende baksteenarchitectuur en een werelds-expressieve buurt aan de parkrand. Daarmee is De Olmen een moderne en veelzijdige buurt in Warande.

Om een samenhangende, tijdloze stijl te bereiken wordt er gewerkt met handvorm bakstenen in natuurlijke warm-grijze, gele óf okertinten. De woningen krijgen hiermee een warme, expressieve, eigentijdse én tijdloze uitstraling.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?