BLCK. The Coffee & Juice Masters opent in UNStudio op de Zuidas

0

Union Investment Real Estate GmbH heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met BLCK. The Coffee & Juice Masters voor 118 m² commerciële ruimte op de begane grond van het kantoorgebouw UNStudio op de Zuidas in Amsterdam. Met de komst van BLCK. The Coffee & Juice Masters wordt het horeca aanbod op de Zuidas verder uitgebreid.

BLCK. The Coffee & Juice Masters, onderdeel van Circle Hospitality, is een horecaconcept dat zich onderscheid door haar urban uitstraling, hoge kwaliteit juices, coffees en bowls. Daarmee wordt een aantrekkelijk horecaconcept toegevoegd in UNStudio.

Union Investment werd geadviseerd door Savills. BLCK. The Coffee & Juice Masters werd geadviseerd door CBRE.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?