HelloFresh opent nieuwe distributielocatie in Maastricht

0

De welbekende bezorgbusjes van HelloFresh zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Deze busjes moeten echter ook ergens voorzien worden van hun lading.

Om dit te doen voor de regio Maastricht heeft de bezorgdienst recent een bedrijfsruimte gehuurd aan de Sleperweg 10 op bedrijventerrein Beatrixhaven. Het object bestaat uit een bedrijfs- en kantoorruimte, alsmede een royaal buitenterrein voor het parkeren van de bezorgvoertuigen.

HelloFresh is ‘s werelds leidende maaltijdboxleverancier en is actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Australië, Oostenrijk, Zwitserland, Canada en Nieuw-Zeeland.

Beatrixhaven is het grootste bedrijventerreinen van Maastricht en is geschikt voor gemengde en zwaardere bedrijvigheid. Er is een gezonde vraag naar bedrijfsruimte voor zowel overwegend logistieke toepassingen als ook voor productie. Hierdoor wordt het bedrijventerrein ook gekenmerkt door een mix van lokaal en internationaal opererende ondernemingen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?