NSI en het Rijksvastgoedbedrijf sluiten een nieuwe 5-jarige huurovereenkomst

0

NSI NV (NSI) en het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) hebben recentelijk overeenstemming bereikt voor een langjarige en marktconforme verlenging van de huurovereenkomst voor het pand gelegen aan de Uniceflaan 1 in Utrecht. Het betreft het gehele gebouw met een omvang van 12.083 m² en 133 parkeerplaatsen. NSI zal de komende maanden het gehuurde verbouwen conform de eisen en wensen van de gebruiker.

Het pand bevindt zich op een zichtlocatie langs de toegangsweg Weg Der Verenigde Naties richting Utrecht Centrum. De gebruiker is sinds 2005 gevestigd op deze locatie. NSI heeft het kantoorgebouw begin 2017 aangekocht en het gebouw is reeds voorzien van een energielabel A. Het pand zal verder worden verduurzaamd door onder andere het toevoegen van energiezuinige LED-verlichting en het plaatsen van zonnepanelen op het dak.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?