Oya’s Childcare opent nieuwe locatie op Jacob Obrechtstraat

0

Kinderdagverblijf Oya’s Childcare opent een derde Amsterdamse locatie op de Jacob Obrechtstraat in Oud-Zuid. De nieuwe vestiging wordt ruim 850 m² groot.

Het kinderdagverblijf heeft al twee locaties in Amsterdam. Een met uitzicht op het Olympisch Stadion aan het IJsbaanpad en een in een gerenoveerd grachtenpand aan de Hugo de Grootkade. Door de snelle groei gaan zij nu een derde vestiging openen. De nieuwe locatie staat naast de Obrechtkerk en heeft een aangrenzende tuin.

Oya’s Childcare is opgericht om aan de behoefte van flexibele en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang te voldoen. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke dienstenpakket dat het leven van ouders makkelijker maakt.

Op elke locatie van Oya’s Childcare staan licht, transparantie, veiligheid en geborgenheid centraal. Dit wordt ook in de nieuwe locatie vertaald in het concept van de kamers. Er zijn twee peuterklassen voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft de Rooms-Katholieke Obrechtkerk geadviseerd in collegiale samenwerking met P van den Bosch Bedrijfsmakelaars. Valkering & Co. Vastgoed l Makelaars heeft Oya’s Childcare begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?