Dura Vermeer start bouw Inspiration Centre voor Divisie Bouw en Vastgoed

0

Een ‘state-of-the-art’ netwerk- en ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, kopers, partners en medewerkers.

Dura Vermeer, één van de grootste bouwbedrijven van Nederland, is langs de A2 in Utrecht gestart met de realisatie van een duurzaam en circulair Inspiration Centre voor haar bouw- en vastgoedactiviteiten. Het betreft een eigen ontwikkeling, waarin het concern een centrale samenwerkings- en netwerkplaats voor eigen medewerkers, kopers, opdrachtgevers en partners wil creëren. Het Inspiration Centre is een ontwerp van MONK Architecten, heeft een bruto vloeroppervlak van 7.435 m² en opent medio 2020 de deuren.

De visie achter het Dura Vermeer Inspiration Centre is Dura Vermeers transformatie naar een netwerkorganisatie. Door het werken in multidisciplinaire teams te bevorderen zet Dura Vermeer nog meer in op een hogere tevredenheid van alle betrokkenen (klanten, partners, medewerkers en eindgebruikers) en stimuleert zij de innovatie van het bouwproces.

Met het innovatieve en duurzame Inspiration Centre creëert Dura Vermeer op een centrale plek in het land een moderne werkomgeving, waarin op een eigentijdse manier met opdrachtgevers, kopers, partners, eindgebruikers en stakeholders wordt samengewerkt. Om die allemaal optimaal te bedienen verhuizen ook een viertal werkmaatschappijen, die nu elders zijn gevestigd, naar het Inspiration Centre. Dura Vermeer zet met het Inspiration Centre een nieuwe standaard op het gebied van integraal samenwerken.”

FEESTELIJKE START
De medewerkers van Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed vierden op 10 juli de start van de realisatie. Samen bezochten zij de bouwplaats van het nieuwe Dura Vermeer Inspiration Centre in Utrecht, hun toekomstige werkplek.

OVER DURA VERMEER
Met circa 1,3 miljard omzet en circa 2.700 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de grootste bedrijven in de bouw. Dura Vermeer is actief in de marktsegmenten woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. De activiteiten zijn vastgoedontwikkeling, ontwerp en realisatie, onderhoud en renovatie en engineering. Dura Vermeer werkt aan haar ambitie om tot de top 3 van innovatieve bouwbedrijven te behoren.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?