Vinoo Khandekar benoemd als teammanager Research van a.s.r. real estate

0

Op 1 juli is Vinoo Khandekar (33) gestart als teammanager Research bij a.s.r. real estate. Afdeling Research geeft advies over strategie- en investeringsvraagstukken op het gebied van vastgoed binnen Nederland en Europa.

Vinoo gaat zich onder andere richten op het uitbreiden en professionaliseren van big data. Met zijn behaalde masters in zowel real estate finance als planologie ligt zijn affiniteit in het financieel ruimtelijke domein. Dit jaar rondt hij bovendien ook de opleiding real estate portfolio management af aan de Henley Business School in Reading.

Afgelopen 9 jaar werkte hij bij consultants Fakton, Bureau Stedelijke Planning en de researchafdeling van Bouwinvest. In deze functies deed Vinoo zijn brede researchervaring op en ontwikkelde hij zijn interesse voor strategische vraagstukken voor zowel Nederlandse als internationale vastgoedobjecten. Hij is ervaren in zowel de retail- en woningassets als het samenwerken met de overheid rondom vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.

Dick Gort, directeur a.s.r. real estate: “We zijn zeer content met de komst van Vinoo. Vanuit zijn opgedane ervaring maakt hij een hele passende opstap naar a.s.r. real estate. Want we creëren graag eeuwigheidswaarde voor beleggers, gebruikers én samenleving.“

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?