Regus opent nieuw business center in Arnhem

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opent de deuren van een nieuw center in Arnhem. De locatie ligt op businesspark Gelderse Poort, aan de Zuidelijke entree van Arnhem.

Regus biedt op de begane grond en eerste verdieping kantoorruimtes, flexibele werkplekken en vergaderfaciliteiten (1.563 m²). Daarnaast is Regus ook office operator van het hele pand. Het is het tweede center in Arnhem. Met deze nieuwe locatie voorziet Regus in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken in Arnhem.

Het businesscenter ligt op een goede zichtlocatie aan de rand van ‘De Gelderse Poort’ op 10 minuten loopafstand van NS-station Arnhem Zuid en in de directe nabijheid van de snelwegen A325, A15 en A50.

Jeroen Roverts, Sales Director Regus: “Wij zijn heel blij met deze locatie. Steeds meer mensen willen tijd- en plaatsonafhankelijk werken en niet uren in de file staan. Arnhem staat op de vierde plaats in de TomTom lijst van steden met de meeste vertraging. Een flexkantoor biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld dichtbij huis op een professionele plek te werken.”

Over Regus
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, co-working- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?