Het voormalig terrein van Gebr. Heinhuis B.V. is volledig verhuurd

0

Het bedrijfscomplex op een absolute zichtlocatie aan de Parmentierweg 1a-3 te Almelo is volledig verhuurd aan meerdere huurders. Dit complex van in totaal ca. 2.563 m² is gelegen op een zeer ruim perceel van 9.649 m² op het bedrijventerrein “Turfkade West” en bestaat uit kantoren, bedrijfsruimte, opslagruimte en een wasplaats.

Ster Mobiliteit Twente huurt per 1 juli de bedrijfshal met bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslagruimte, wasplaats en buitenterrein. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 750 m². Stichting TriviumMeulenbeltZorg huurt per 15 augustus in totaal ca. 1.167 m² kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping. Van Merksteijn Fencing Systems Netherlands B.V. huurt 2 bedrijfshallen ter grootte van ca. 646 m² en een verhard buitenterrein van ca. 3.128 m². Tot slot heeft Boels Verhuur B.V. ca. 1.485 m² verhard buitenterrein gehuurd.

Boers & Lem bracht deze transacties namens de verhuurder tot stand.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?