Emerald Kalama Chemical B.V. nieuwe huurder in The Mark

0

Chemiebedrijf Emerald Kalama Checmical verhuist zijn Europese hoofdkantoor naar Rotterdam. Vastgoedinvesteerder en asset manager Cromwell Property Group heeft onlangs 858,4 m² kantoorruimte verhuurd in gebouw The Mark, gelegen op Rotterdam Brainpark III.

Emerald Kalama Chemical B.V. is een wereld marktleider met betrekking tot de productie en verkoop van benzoëzuur, derivaten en volgproducten daarvan. Eindmarkten zijn o.a. voedingsproducten voor mens en dier, producten voor persoonlijke verzorging en geneesmiddelen.

The Mark is een hoogwaardig Rotterdams kantoorgebouw van bijna 23.000 m². Door de ligging aan de A16 heeft het een goede bereikbaarheid. Bij het kantoor zijn veel parkeerplekken voor huurders en hun bezoekers. Het luxe full service gebouw beschikt verschillende vergaderruimten, boardroom, uitgebreid restaurant en een receptie annex koffiebar en lounge. Tevens zijn er fitnessmogelijkheden.

In The Mark is momenteel nog circa 3.752,20 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

De Mik bedrijfshuisvesting, collegiaal met CBRE belast met de verhuur, heeft in deze transactie verhuurder Cromwell Property Group geadviseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?