Also International B.V. verlengt huurovereenkomst Wijchenseweg 20 te Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder VGZ Vastgoed B.V. bemiddeld in de langjarige verlenging van de vigerende huurovereenkomst van Also International. Also huurt sinds 1 januari 2016 de kantoorvleugel op de 1e verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw, na overname van Alpha International, welke reeds op deze locatie was gevestigd.

Het totaal aantal gehuurde vierkante meter komt neer op ca. 1.410 m² v.v.o.. Daarnaast worden er in totaal 40 parkeerplaatsen gehuurd en het gezamenlijke gebruik van de bedrijfskantine.

ALSO International is de grootste distributeur van originele printing supplies in Europa. Zij leveren uitsluitend A-merken van binnen Europa aan wederverkopers zoals resellers, kantoorvakhandels, inkooporganisaties, retail- en webshopbedrijven in IT- en kantoorartikelen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?