Syntrus Achmea verwerft 43 appartementen in Utrecht voor Nederlands pensioenfonds

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van haar klanten, een Nederlands pensioenfonds, 43 appartementen gekocht in Utrecht. Verkoper is J.P. van Eesteren B.V. samen met Looye Vastgoed B.V.

De appartementen zijn circa 50 m² groot en liggen op de hoek Bartoklaan-Schönberglaan in de wijk Welgelegen (Utrecht-West). Exclusief voor de bewoners zijn acht parkeerplaatsen beschikbaar. De bouw begint deze maand en de oplevering staat gepland in het derde kwartaal van 2020.

De 43 woningen maken deel uit van een grotere herontwikkeling in Welgelegen, waarbij onder meer bedrijfsgebouwen plaatsmaken voor woningen. In totaal worden ruim honderd woningen gerealiseerd. Het hele gebied moet autoluw worden.

“Wij zijn verheugd over deze acquisitie”, zegt Edvard van Luijn, director Acquisitie & Ontwikkeling bij Syntrus Achmea. “De appartementen liggen op een uitstekende locatie, op enkele minuten fietsen van het centrum, maar ook vlakbij de A2. Ze voorzien bovendien in de grote behoefte aan betaalbare huisvesting in Utrecht. Daarmee is dit voor onze klant een uitstekende belegging.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?