GGD Zuid-Limburg breidt uit in Heerlen

0

Boek & Offermans makelaars heeft namens opdrachtgever een huurovereenkomst tot stand gebracht met GGD Zuid-Limburg.

De ruim 1.250 m² kantoorruimte nabij het centrum van Heerlen worden medio september in gebruik genomen. Het betreft een sfeervol en karakteristiek kantoorobject met parkeerplaatsen op eigen terrein. De karakteristieke elementen zoals tegelwerk, trappenhuis en hoge plafonds zijn in dit object bewaard gebleven.

Het object heeft een uitstekende strategisch ligging, aan de rand van het centrum. Zo is er een goede ontsluiting met de N281 richting Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Het NSstation, centraal busstation en het centrum zijn op loopafstand te bereiken. De situering ten opzichte van openbaar vervoer modaliteiten is perfect te noemen. De stadssnelweg N281 alsook de A76 richting Duitsland-Aken zijn op steenworp afstand gesitueerd. Maastricht Airport is op 15 minuten gelegen alsmede de aansluiting op de A2 EindhovenMaastricht.

Geneeskundige Gezondheidsdienst Zuid-Limburg heeft hiermee een zeer geschikte kantooruitbreiding gevonden vanuit de bestaande locatie aan Het Overloon 2 Heerlen. Door het verminderen van het aantal GGD locaties neemt het aantal inwoners dat onder één GGD valt toe waardoor meer m² benodigd zijn. De GGD zorgt in navolging van de Nederlandse wetgeving voor de uitvoering van diverse taken op het gebied van de publieke volksgezondheid.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?