Syntrus Achmea verwelkomt 3 nieuwe huurders en verlengt huurcontracten in winkelcentrum Maasburg in Cuijk

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor winkelcentrum Maasburg in Cuijk overeenkomsten gesloten voor de verhuur van ruim 2.800 m² winkelruimte aan 3 nieuwe huurders en de huurcontracten van 4 gevestigde ondernemers verlengd.

Syntrus Achmea heeft onlangs 3 nieuwe huurders mogen verwelkomen in winkelcentrum Maasburg in Cuijk. Met de komst van Livera en Rabobank is circa 250 m2 winkelruimte verhuurd. Na de overname van de EMTE Supermarkt, heeft Coop de winkel eind mei geopend met een geheel nieuwe lay-out. Coop heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend voor in totaal circa 2.600 m², deels in gebruik door de vernieuwde en tevens vergrootte Action.

Naast de komst van de nieuwe huurders, zijn de huurcontracten met 4 ondernemers verlengd. Dit betreft Expert, Keurslagerij Hermanussen en Shoeby Fashion. C&A heeft afgezien van de voorgenomen sluiting van de vestiging en heeft inmiddels haar huurovereenkomst meerjarig verlengd.

Syntrus Achmea is verheugd met de recente ontwikkelingen in winkelcentrum Maasburg. “Deze transacties laten zien dat er vertrouwen is bij ondernemers voor een vestiging in Cuijk”, zegt Ben Timmer, asset manager commercieel vastgoed bij Syntrus Achmea. “Het bevestigt de rol die Winkelcentrum Maasburg vervult als het kloppend hart van het winkelgebied van Cuijk.”

Winkelcentrum Maasburg, ter grootte van circa 8.500 m², dateert uit 1999 en telt in totaal 30 huurders. Het centrum kenmerkt zich door de combinatie van een overdekte winkelpassage en een openbaar buitengebied die direct met elkaar verbonden zijn. De onder de passage gelegen parkeergarage biedt direct toegang tot het centrum middels een rolbaan.

Syntrus Achmea werd bij de verhuur en verlengingen geadviseerd door haar beheerder Apleona Real Estate B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?