Sanitairwinkel.nl en Stella Fietsen huren op AaBe Fabriek Tilburg

0

Savills Investment Management heeft voor haar Retail fonds ERF twee overeenkomsten gesloten met Stella Fietsen en Sanitairwinkel.nl in de AaBe-Fabriek te Tilburg en daarmee is de winkellocatie 100 % verhuurd.

De winkelruimte van Stella Fietsen betreft ruim 500 m² vloeroppervlakte. Verder zal op korte termijn Sanitairwinkel.nl haar zesde winkel openen in AaBe fabriek te Tilburg. De winkelruimte is ca. 850 m² groot.

Beide huurders hebben voor de winkelpanden in de AaBe-fabriek een langjarige huurovereenkomst afgesloten met ERF Retail Fund: een Savills Investment pan-Europees retailfonds. De Aabe Fabriek is een retailontwikkeling van Rialto Vastgoedontwikkeling die is gerealiseerd in het monumentale fabriekscomplex van de voormalige wollenstoffen en wollendekenproducent.

De AaBe Fabriek biedt een unieke combinatie van perifere detailhandel, grootschalige detailhandel en een wijkwinkelcentrum, gelegen middenin een groeiende woonwijk. Het centrum heeft zijn historisch karakter behouden en omvat ruim 31.000 m² vloeroppervlakte. Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit: Beter Bed, Pets Place – Boerenbond, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Intertoys, Perry Sport, Roobol, Big Bazar en Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, trad hierbij op namens huurder Sanitairwinkel.nl. Creating Retail Parks trad hierbij op namens verhuurder Savills Investment Management inzake Stella Fietsen en Sanitairwinkel.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?