Kneppelhout verlengt huurovereenkomst kantoor Willemswerf in Rotterdam

0

a.s.r. real estate heeft de huurovereenkomst met Kneppelhout langjarig verlengd. Kneppelhout huurt 775 m² van kantoor Willemswerf aan Boompjes 40 te Rotterdam. De verdieping van het kantoor van Kneppelhout is recent volledig gerenoveerd.

Marc Padberg, managing partner Kneppelhout & Korthals: “Wij zijn een full-service no-nonsense advocatenkantoor en een begrip binnen én buiten Rotterdam. Willemswerf is voor ons letterlijk een springplank geweest naar het buitenland en heeft onze werkzaamheden ook internationaal gemaakt. Wij zijn zeer content met de locatie Willemswerf en zijn blij er de komende jaren te blijven werken.”

Willemswerf
Het karakteristieke gebouw met de diagonale knik is ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. De afgelopen jaren is het kantoor volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter. Het gebouw heeft 18 etages en een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 37.000 m². Momenteel wordt de aangrenzende parkeergarage gerenoveerd.

De beheerder Cushman & Wakefield heeft samen met a.s.r. real estate de onderhandelingen gevoerd. Briq heeft Kneppelhout bijgestaan.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?