Cromwell vernieuwt de huurovereenkomst met Nationale-Nederlanden

0

Cromwell Property Group heeft de huurovereenkomst met Nationale-Nederlanden vernieuwd en uitgebreid in de Haagse Poort in Den Haag namens Cromwell European Real Estate Investment Trust (“CEREIT”).

Nationale-Nederlanden heeft haar huidige huurovereenkomst voor 16,130 m² kantoorruimte verlengd. Daarnaast heeft zij 4.913 m² kantoorruimte bijgehuurd.

Nationale-Nederlanden is een onderdeel van het beursgenoteerde NN Group, een internationale financiële dienstverlener, actief in 18 landen met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. Onderdeel van NN Group is NN Investments met wereldwijd €260 miljard asset under management.

De Haagse Poort is één van de meeste opvallende gebouwen in Den Haag met een grootte van 68.502 m² kantoorruimte en 1.033 parkeerplaatsen. Naast Nationale-Nederlanden is CB&I (McDermott) gevestigd in het gebouw.

De Haagse Poort ligt in het Haagse Beatrixkwartier, het belangrijkste zakencentrum van Den Haag en één van de best presterende kantoorlokaties in Nederland. Het gebouw bestaat uit 16 verdiepingen verdeeld over een hoogbouw- en een laagbouwkant die zijn verbonden door een boog over de A12.

Wouter Zwetsloot, Head of Benelux, Cromwell: “We zijn blij dat Nationale Nederlanden heeft besloten haar huidige huurovereenkomst te verlengen en uit te breiden. Dit onderstreept de kwaliteit van dit gebouw en onze dienstverlening aan huurders. Als onderdeel van de overeenkomst zullen we enkele werkzaamheden aan het gebouw uitvoeren, zoals het upgraden van het restaurant en de hoge entreehal, het installeren van extra oplaadpunten voor auto’s en het leveren van 30 elektrische fietsen.”

Redept heeft Nationale Nederlanden geadviseerd gedurende deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?