200 gebouwen over op innovatief digitaal totaal platform voor faciliteiten & services door samenwerking Croonwolter&dros & Office App

0

Begin juni 2019 ondertekenden Croonwolter&dros en Office App een overeenkomst om gezamenlijk 200 commerciële gebouwen in Nederland te gaan voorzien van de Office App, een slimme front-end app voor een prettige werkplek. Vanaf oktober 2019 zullen alle gebouwen geleidelijk aan een digitale upgrade krijgen door aan de medewerkers een totaal platform te bieden met toegang tot alle faciliteiten, diensten en services in een gebouw.

De CCO & Co-Founder van Office App, Iain Thompson, ziet de samenwerking als een kans voor verbetering van de gebruikerservaring van medewerkers in gebouwen: “Wij kunnen nu de Office App integreren in 200 gebouwen van een sterke speler als Croonwolter&dros. Dit zorgt ervoor dat we meer inzicht kunnen krijgen in hoe de eindgebruikers hun werkplek ervaren”. De app verzamelt geavanceerde data over hoe ruimtes in het pand worden gebruikt en meet de tevredenheid van medewerkers. De data kan ook worden gebruikt om inzicht te geven hoe ruimtes en faciliteiten in het pand efficiënter kunnen worden gebruikt.

Daarnaast dient de app als platform voor community- en events om medewerkers meer met elkaar te verbinden. Bas Ambachtsheer, directeur Croonwolter&dros, zegt: “Door intelligente technologische oplossingen in te zetten zorgen wij dat klanten zo optimaal mogelijk kunnen presteren op hun werkplek en makkelijker met elkaar in contact kunnen komen. Dankzij onze samenwerking met Office App kunnen wij nu een completer pakket aan oplossingen hiervoor bieden.”

Over Office App
Kantoren dienen een plek zijn waar mensen met elkaar kunnen verbinden, inspiratie kunnen opdoen en hun volledige potentieel kunnen bereiken. De app transformeert werkruimten digitaal om de best mogelijke ervaring aan huurders te bieden en hen toegang te geven tot de faciliteiten en services die zij nodig hebben. Het doel is om mensen te bekrachtigen, hun tijd vrij te maken en hen een Happy Office-leven te bieden.

Over Croonwolter&dros
Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn zij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. Ze hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Het partnership dat tot stand is gekomen op de PROVADA, toont eens te meer de verschuiving in focus binnen het vastgoed waarbij ook binnen de installatie technologie, de ervaring van de eindgebruiker steeds belangrijker wordt.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?