Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter stelt managementteam aan

0

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft een managementteam aangesteld om het bedrijf aan te passen aan de snelle groei van de afgelopen twee jaar. Naast directeuren Harm Boelens en Maarten de Gruyter bestaat dit team uit projectontwikkelaar Joëlle Lokhorst, die benoemd is als adjunct-directeur voor de projectontwikkeling, terwijl Elodie de Haseth Möller het commerciële team aanstuurt in haar functie als adjunct-directeur commercie. Operationeel manager Aemilia Broekman is verantwoordelijk voor de ondersteunende afdelingen.

Joëlle Lokhorst (32) trad in 2013 in dienst bij Boelens de Gruyter, waar ze startte met het ambitieuze project aan de Wibautstraat in Amsterdam: een nieuwe hotelbestemming voor het kenmerkende Trouwgebouw en de Parooltoren. Hierna volgde meerdere projecten waaronder de transformatie van Floor, een wooncomplex in het voormalige Jan Bommerhuis.

Elodie de Haseth Möller (31) werkt sinds eind 2016 bij Boelens de Gruyter als commercieel ontwikkelaar en speelt een belangrijke rol in de acquisitie van ontwikkelingsobjecten voor Boelens de Gruyter. Zij maakte de overstap van Jones Lang LaSalle, waar ze werkte als senior vastgoedadviseur.

Aemilia Broekman-Bosman (42) trad begin dit jaar bij Boelens de Gruyter in dienst en was elf jaar lang business development director bij Golden Tulip/Louvre Hotels Group, waarna zij vier jaar in de Verenigde Staten woonde.

Over Boelens de Gruyter
Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is specialist in binnenstedelijke herontwikkeling. Boelens de Gruyter vindt het een uitdaging om bestaande gebouwen te transformeren om ze een duurzame nieuwe toekomst te geven. Maar ook om bestaande binnenstedelijke gebieden te herontwikkelen tot een compleet nieuwe bestemming. Voorbeelden zijn de succesvolle transformaties van de Parooltoren en Trouwgebouw aan de Amsterdamse Wibautstraat. Maar ook de herontwikkelingen van de voormalige KPN-gebouwen in Den Bosch en Venlo naar respectievelijk nieuwe woon-/werk- en museum-/werk-bestemmingen. Boelens de Gruyter is ook partner in de transformatie van de Kanaalzone in Utrecht waar bedrijfsterreinen de komende jaren worden herontwikkeld tot de nieuwe groene stadswijk Merwede.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?