Provincie Zuid-Holland naar Ypsilon Park in Den Haag

0

De Provincie Zuid-Holland heeft tijdelijk ca 5.000 m² kantoorruimte gehuurd in het ‘Ypsilon Park’, aan de Floris Grijpstraat 2 te Den Haag. De kantoorruimte gaat tijdens de verbouwing van een deel van het Provinciehuis aan de ZuidHollandlaan voor een periode van 4 jaar onderdak bieden aan ongeveer 350 provincieambtenaren. Het object maakt onderdeel uit van een fonds dat wordt beheerd door GARBE Institutional Capital Netherlands B.V.

‘Ypsilon Park’ heeft een totaal metrage van circa. 11.865 m² vvo verdeeld over de kelder, begane grond en eerste tot en met de zesde verdieping, alsmede 112 parkeerplaatsen.

‘Ypsilon Park’ is gelegen aan het landgoed Arendsdorp aan de Floris Grijpstraat in Den Haag. Dit kantoorgebouw heeft een unieke positie op de Haagse markt; de combinatie van professionele kantoorruimte in een natuurrijke omgeving, biedt een zeer aangename werkomgeving. In ‘Ypsilon Park’ zijn zakelijke- en sociale aspecten perfect in balans.

COG Makelaars bracht de transactie namens verhuurder, dat wordt beheerd door GARBE Institutional Capital Netherlands B.V., tot stand in collegiale samenwerking met JLL.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?