Particuliere belegger koopt 3 panden in Hengelo en zal deze verhuren volgens “Het Levelsplein” concept

0

De panden aan de Hazenweg 2, Demmersweg 21 en Demmersweg 41-47 liggen aan een gezamenlijk plein op een A1 – locatie op het kantorenpark “Westermaat” in Hengelo. Alle drie de panden zijn door Boers & Lem verkocht namens verschillende opdrachtgevers.

De totale verhuurbare oppervlakte van de Hazenweg 2 is ca. 1.700 m² verdeeld over 4 bouwlagen, Demmersweg 21 heeft een totale oppervlakte van ca. 2.500 m² verdeeld over 5 bouwlagen en Demmersweg 41-47 beschikt over een verhuurbare oppervlakte van ca. 1.700 m² verdeeld over 4 bouwlagen. De panden zijn gedeeltelijk verhuurd.

Boers & Lem zal de kantoorruimtes namens de nieuwe eigenaar gaan verhuren volgens “Het Levelsplein” concept. Dit concept biedt huurders een variatie aan mogelijkheden. Verschillende wensen, opties en indelingen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?