Winkelruimte aan Symfoniestraat 172 te Nijmegen verkocht

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft bemiddeld in de sales and leaseback transactie van de winkelruimte gelegen aan de Symfoniestraat 172 te Nijmegen.

Het betreft een winkelruimte (ca. 117 m² v.v.o.) gelegen in het buurtwinkelcentrum “De Notenhout” welke is gelegen in de wijk Neerbosch-Oost. Centraal in de wijk ligt het op 7 november 1967 geopende winkelcentrum “Notenhout”, met 2 grote supermarkten (Lidl en COOP), DA-drogist en diverse kleinere winkels en met directe verbinding met station Nijmegen en de binnenstad. Neerbosch-Oost is gunstig gelegen in Nijmegen voor wat betreft het autoverkeer, in minder dan 5 minuten is de A73 te bereiken.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?