Huurders 14de verdieping Willemswerf Rotterdam starten vandaag in gerenoveerde kantoren

0

De kantoren van de 14de verdieping in Willemswerf aan Boompjes 40 in Rotterdam zijn volledig gerenoveerd. a.s.r. real estate heet alle huurders vandaag van harte welkom en trakteert op iets lekkers. Alle medewerkers kunnen weer terecht op hun vertrouwde ‘nieuwe’ werkplek, voorzien van onder andere nieuwe vloeren, wanden, klimaatbeheersing en toiletgroepen.

Alle huurders, De Vereniging Industriële Raad voor de Olie- en Gasindustrie en Offshore Renewable Industrie (IRO), Stichting Nederland Maritiemland (NML), Netherlands Maritime Technology Association (NMT), Koninklijke Nederlandse Vereniging van Reders (KVNR) hebben hun huurovereenkomsten langjarig verlengd. Met de komst van Stichting Centraal Orgaan Voorraadvorming Aardolieproducten (COVA) Is de 14de verdieping volledig verhuurd.

Linda Verwei, senior commercieel property manager van a.s.r. real estate: “Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de renovatie van dit unieke kantoorgebouw. De 14de verdieping is één van de laatste verdiepingen van deze grootschalige renovatie. We zijn heel blij dat deze huurders wederom gekozen hebben voor de Willemswerf als duurzaam full service kantoor aan de Maas.”

Willemswerf
Het karakteristieke gebouw met de diagonale knik is ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. De afgelopen jaren is het kantoor volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter. Het gebouw heeft 18 etages en een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 37.000 m². Momenteel wordt de aangrenzende parkeergarage gerenoveerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?