Cromwell tekent huurovereenkomst met Slachtofferhulp Nederland

0

Cromwell heeft een nieuwe 10-jarige overeenkomst getekend met Slachtofferhulp Nederland. Slachtofferhulp Nederland zal twee verdiepingen met een totale grootte van 3.047 m² kantoorruimte gaan huren aan de Moeder Tereslaan 100-200 in Utrecht.

Cromwell heeft de overeenkomst getekend namens Cromwell European Real Estate Investment Trust (“CEREIT”).

Slachtofferhulp Nederland zal de kantoorruimte aan de Moeder Teresalaan 100-200 gaan gebruiken als haar hoofdkantoor. Naast Slachtofferhulp Nederland is het UWV gevestigd in het gebouw. Met de ondertekening van deze overeenkomst is het gebouw volledig verhuurd.

Moeder Teresalaan 100-200 ligt op een prominente locatie in Utrecht aan één van de belangrijkste invalswegen vlakbij het centrum. Het gebouw is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Het ligt 2 tramhaltes van Utrecht CS en binnen 2 minuten rijden bij je op de A2.

Wouter Zwetsloot, Head of Benelux bij Cromwell: “Wij verwelkomen Slachtofferhulp Nederland graag in de Moeder Teresalaan 100-200. De verhuur van deze laatste ruimtes in het gebouw toont de kracht van onze verhuurstrategie. Deze overeenkomst weerspiegelt zowel de kwaliteit van het gebouw als het harde werk van ons asset management team. Het is een uitstekend resultaat voor onze investeerders.”

CBRE en CRESA Nederland hebben een adviserende rol vervuld bij het totstandkomen van deze overeenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?