Start bouw Park Duivenvoorde Oegstgeest feestelijk ingeluid

0

Op donderdag 27 juni was het dan eindelijk zover en is de bouw van Park Duivenvoorde feestelijk ingeluid. Op de voormalige locatie van voetbal- en cricketvereniging ASC in Oegstgeest ontwikkelt Provast 50 luxe woningen in het hoge segment. In de nieuw aangelegde waterpartij spoten 8 fonteinen voor deze gelegenheid metershoog water de lucht in.

Midden in de oude dorpskern worden 30 twee-onder-een kapwoningen, 15 herenhuizen en 5 villa’s gerealiseerd. De woningen worden gebouwd in de jaren ’20 en ’30 stijl die typerend is voor deze wijk. Hiermee sluit de nieuwbouw naadloos aan bij de omgeving en dan met alle gemakken van een nieuw, duurzaam, ruim en licht huis. In het plan wordt de structuur van de wijk in groen, straatprofiel, materiaalgebruik en architectuur doorgezet, zodat dezelfde sfeer wordt gerealiseerd.

Het project wordt het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd. De bouw is in handen van Bouwbedrijf Niersman. Het ontwerp is van STOL architecten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?