Jorn Damhuis versterkt Valuation team van Savills

0

Per 1 juli is Jorn Damhuis in dienst getreden bij vastgoedadviseur Savills als Associate binnen de Valuation afdeling. In zijn nieuwe functie gaat Jorn zowel zelfstandig taxaties uitvoeren als de coördinatie verzorgen van fonds- en portefeuilletaxaties.

Jorn Damhuis heeft circa 7 jaar ervaring in het vastgoed. Na afronding van de masterstudie Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is hij in 2012 zijn loopbaan gestart bij CBRE op de afdeling Valuations. Na ruim 4,5 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar vastgoedbelegger Holland Immo Group, waar hij ruim 2 jaar werkzaam is geweest als Investment Manager. In 2017 heeft Jorn de MSRE-opleiding afgerond aan de Amsterdam School of Real Estate. Jorn is professioneel gekwalificeerd als Register Taxateur conform het NRVT.

Kees van Vilsteren, Co-Head Valuation bij Savills, zegt: “Jorn brengt uitgebreide taxatie-ervaring binnen alle sectoren van commercieel vastgoed met zich mee. Wij zijn dan ook zeer verheugd hem te verwelkomen in ons team.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?