Hofplein 19 verwelkomt Unilever

0

PPF Real Estate heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst met Unilever Nederland B.V. gesloten voor de huur van circa 8.464 m² kantoorruimte verdeeld over de 4 e tot en met de 9e verdieping alsmede circa 309 m² archiefruimte gelegen in het volledig getransformeerde kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam in combinatie met 63 parkeerplaatsen.

Kantoorgebouw Hofplein 19 is een iconisch kantoorgebouw gelegen op een uitermate prominente locatie in het Rotterdam Central Business District. Het gebouw biedt zijn gebruikers volledig gerenoveerde kantoorvloeren van ruim 1.400 m² groot met een industriële uitstraling, welke zijn voorzien van compleet nieuwe hedendaagse technische installaties. Het gebouw is gesitueerd op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station.

Met de komst van Unilever is het gebouw volledig verhuurd aan onder andere bar/restaurant Fontijn op de begane grond, Laatbloeien op verdiepingen 1 en 2 en RHI Magnesita op verdieping 3.

Verhuurder PPF Real Estate werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. in collegiale samenwerking met JLL en CBRE. Huurder Unilever Nederland B.V. werd commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch door DLA Piper. Het asset management van het gebouw is in handen van NL Asset Management B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?