Bregje de Looff versterkt corporatieteam Capital Value

0

Per 1 juli 2019 is Bregje de Looff als vastgoedadviseur in dienst getreden bij Capital Value. Bregje wordt verantwoordelijk voor het adviseren van woningcorporaties bij het realiseren van succesvolle aan- verkoopprocessen. Bregje is een ervaren vastgoedprofessional en werkte eerder onder meer bij CBRE en JLL.

Chanine van Kleij, specialist woningcorporaties: “Wij zijn trots dat Bregje ervoor heeft gekozen bij Capital Value een volgende stap in haar carrière te zetten. Door de komst van Bregje zijn wij de komende periode op volle sterkte om aan het toenemende aantal opdrachten te kunnen voldoen.”

Wij zien corporaties enerzijds gebruik maken van de huidige gunstige woningbeleggingsmarkt om hun portefeuille verder te optimaliseren en een deel van hun bezit complexgewijs te verkopen. Anderzijds ligt er een grote opgave om voldoende sociale huurwoningen aan te bieden en een verduurzamingsslag te maken binnen de portefeuille. Hierdoor zijn corporaties ook steeds actiever in het verwerven van zowel bestaande als nieuwbouwwoningen.

Capital Value, specialist in aan- en verkoop van corporatiewoningen
De corporatiedesk van Capital Value is sinds 2012 actief met het complexgewijs verkopen van corporatiebezit en verkocht inmiddels ruim 15.000 corporatiewoningen. Als specialist in Nederland op dit gebied stelde Capital Value onlangs in opdracht van Aedes een handreiking samen om corporaties te faciliteren bij het voeren van integere verkoopprocessen. Daarnaast is Capital Value initiatiefnemer van het succesvolle platform Corporatiemarkt, waar het aanbod van corporaties 24/7 inzichtelijk is en worden jaarlijks diverse kennissessies georganiseerd over actuele onderwerpen die voor corporaties van belang zijn.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?