a.s.r. real estate sluit langjarige overeenkomst met schoenenmerk Van Lier in de Haagse Passage

0

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst gesloten met Van Lier voor de Haagse Passage 25-27 in Den Haag. Het betreft de winkelruimte waar sinds 1885 postzegelwinkel Keiser en Zn was gevestigd. De huidige winkelruimte wordt uitgebreid met de naastgelegen etalageruimte. Hierdoor krijgt Van Lier een optimaal front in de Haagse Passage. De totale oppervlakte van de winkel bedraagt 159 m², verdeeld over de begane grond, entresol en kelder.

Mandy van Dijken-Mouthaan, assetmanager bij a.s.r. real estate: “De Haagse Passage, de oudste winkelpassage van Nederland (1885) én rijksmonument, kent net als Van Lier een rijke geschiedenis. Het internationale karakter en de historische omgeving van de Haagse Passage sluit aan bij de ontwikkeling en visie van dit toonaangevende Nederlandse schoenenmerk. Van Lier past daardoor goed in de Haagse Passage, zeker met de huidige mix van klassieke, maar ook moderne huurders.”

Geert van Spaendonck, eigenaar van Van Lier: “De Haagse Passage is een belevingsvolle A-locatie die perfect aansluit bij het verhaal achter Van Lier. Een verhaal dat ruim 200 jaar geleden begon en dat vandaag actueler, moderner en internationaler is dan ooit. In de Haagse Passage gaan we een nieuw en spannend hoofdstuk toevoegen dat stijl- en modebewuste mannen enorm zal aanspreken.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?