Profound Asset Management verkoopt 188 woningen in Den Haag

0

Profound Asset Management heeft namens Leyenburg Woningfonds C.V. 188 woningen en 37 garages/parkeerplaatsen verkocht aan een Haagse woningbelegger.

Het betreffen woningen in Den Haag Zuid welke sinds 2006 in eigendom waren van Leyenburg Woningfonds C.V., een vastgoedfonds met particuliere beleggers. Bij aanvang van het fonds in 2006 beschikte het fonds over 325 woningen en 35 overige ruimten; dit bezit werd door middel van een uitpondstrategie afgebouwd.

Verkoper Leyenburg Woningfonds C.V. werd vertegenwoordigd door Profound Asset Management. Profound Asset Management levert hoogwaardig fund- en assetmanagement voor Nederland(se) vastgoed(portefeuilles) en vastgoedfondsen en werd bij deze transactie juridisch geadviseerd door SoestvanVelten en fiscaal door Rechtstaete.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?