Nieuwe huurder in kantoorgebouw ‘Cap du Sud’

0

Het markante kantoorgebouw Cap du Sud, gelegen aan Randwycksingel 20 in Maastricht, heeft wederom een nieuwe huurder mogen verwelkomen.

OBV-Logistiek is de nieuwe huurder van een kantoorruimte van 224 m² op de begane grond van het complex. Al sinds 2006 is OBV-Logistiek actief als primaire dienstverlener in de vervoersector en de spoorbranche. Met jarenlange ervaring in de spoorbranche is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner die totaaloplossingen biedt aan hun klanten.

Cap du Sud is een hoogwaardig en duurzaam kantoorgebouw met een eigenzinnige uitstraling, gelegen op een centrale locatie in het stadsdeel Randwyck. Door deze verhuurtransactie is er momenteel nog slechts één kantoorruimte, ter grootte van circa 284 m², beschikbaar in Cap du Sud.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Grouwels Vastgoed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?