Liesbeth Groeneveld nieuwe bestuurder Woonkracht10

0

Thuis geven met grote ambities op vernieuwing, verduurzaming en betaalbaarheid.

Liesbeth Groeneveld treedt per 1 september 2019 aan als nieuwe bestuurder van Woonkracht10. Als opvolgster van Ben Pluijmers, bestuurder op interim basis sinds juni 2018, vormt Liesbeth Groeneveld samen met bestuurder Erwin Zwijnenburg het tweehoofdig collegiaal bestuur van de corporatie. Liesbeth Groeneveld heeft rijke ervaring in vastgoedsturing en assetmanagement en wordt gedreven door een uitstekende dienstverlening voor klanten.

Ambities realiseren
Liesbeth Groeneveld is in haar huidige functie als directeur vastgoed bij Vestia in Rotterdam eindverantwoordelijk voor de vastgoedsturing, het assetmanagement op bedrijfshuisvesting en het zorgvastgoed. Daarnaast is zij als lid van de directieraad van Vestia mede verantwoordelijk voor de integrale sturing van de organisatie. Groeneveld is enthousiast: “Ik kijk ernaar uit om samen met Erwin en de collega’s van Woonkracht10 de organisatie de toekomst in te leiden. Wij hebben een grote opgave te gaan waar het gaat om huurders een goed thuis te geven met ambities op het gebied van vernieuwing, verduurzaming en betaalbaarheid. Dit realiseren kan alleen door goed samen te werken, zowel met collega’s als met onze huurders en stakeholders. Daar ga ik mijn schouders onder zetten!”

Ambities reiken verder
Elbert Roest, voorzitter van de raad van commissarissen is verheugd met de aanstelling van Liesbeth Groeneveld als bestuurder: “Met Liesbeth Groeneveld hebben we iemand in huis die het bestuursteam mooi aanvult met haar ruime ervaring, talenten én haar sociaal hart. Een sterk bestuursteam is nodig, de ambities van Woonkracht10 reiken verder. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?