PingProperties committeert zich langjarig aan Rotterdam met scherpe herfinanciering

0

PingProperties heeft voor de fondsen Eudokiaplein en Retail Rijnmond een scherpe langjarige herfinanciering aangetrokken bij Postbank (onderdeel van DB Privat- und Firmenkundenbank AG). Met de nieuwe herfinanciering creëert PingProperties een stabiel en hoog kasrendement voor de komende jaren. Deze overeenkomst sluit goed aan bij de visie om op lange termijn verbindingen aan te gaan met assets die voldoen aan een hoog waarde potentieel. Hiermee onderstreept PingProperties het vertrouwen dat zij heeft in Rotterdam als groeimarkt voor vastgoedinvesteringen en in de potentie van haar gebouwen.

Over Eudokiaplein en Retail Rijnmond
Het woon-, winkel- en werkcomplex Eudokiaplein is gelegen in het hart van Rotterdam-Noord aan de Hofbogen. De wijk trekt steeds meer jonge & kapitaalkrachtigere bewoners aan en geldt als hip & upcoming stadsdeel. Met meer dan 55.000 bezoekers per week voorziet het winkelgedeelte, winkelcentrum Eudokiaplein, een groot deel van de bewoners van Rotterdam-Noord van dagelijkse boodschappen. In het kantoorgedeelte zijn diverse maatschappelijke instellingen gevestigd die gericht zijn op zorg en welzijn. Deze mix van bedrijven en instellingen, die complementair zijn aan zowel de omgeving als aan het complex, zorgt niet alleen voor een sterke aantrekkingskracht maar ook voor verbinding. Het complex heeft een belangrijke wijkfunctie en is het ‘Centrum van Welbehagen’.

Het fonds Retail Rijnmond bevat twee light industrial complexen gelegen aan de stadsrand van Rotterdam, direct naast de A15 en A20. De locatie is strategisch gunstig gelegen voor last-mile delivery tussen binnenstad en logistieke aanleverroutes waaronder de Rotterdamse Haven.

Voor deze herfinanciering is PingProperties juridisch ondersteund door Bond Advocaten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?