Start bouw Project 12 Zoetermeer

0

In de wijk ‘Oosterheem’ in Zoetermeer ontwikkelt Heembouw Project 12. Een modern bedrijvencomplex, met 12 hoogwaardige units, ontworpen door Habeon Architecten. Inmiddels zijn alle units op één na, verkocht. Eind juli start Heembouw met het grond- en heiwerk.

Project 12 ligt midden in ‘Oosterheem’, de Jongste wijk van Zoetermeer. Het is een bruisend en gezellig deel van Zoetermeer. Het project is dé perfecte werkplek met ruime bestemmingsmogelijkheden.

Het ontwerp van Habeon Architecten kenmerkt zich door de warme uitstraling door het toepassen van moderne bruintinten, afgewisseld met warme zandkleuren. De gekozen materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm. De ruimtes zijn hoog en door de hoge raampartijen zeer licht en open. Het buitenterrein sluit goed aan op de groene, waterrijke uitstraling van Oosterheem door de toepassing van groenstroken, en een afscheiding d.m.v. een groen kavel rondom het project.

Heembouw verwacht de bedrijfsunits het eerste kwartaal van 2020 op te kunnen leveren.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?