The James Company en CBRE Global Investors tekenen voor samenwerking shared mobility services

0

The James Company BV, gespecialiseerd in serviceconcepten voor residentieel vastgoed en CBRE Global Investors gaan een samenwerking aan voor woongebouw Rhapsody (Bos en Lommer, Amsterdam) op het gebied van shared mobility services.

Wietse Verheul, Head of The James Company: “De samenwerking betekent voor The James Company de volgende stap in het totaal ontzorgen van bewoners, ook op het gebied van mobiliteit. De samenwerking met CBRE Global Investors groeit uit naar een strategisch partnership voor de lange termijn en voor meer woongebouwen. Daar zijn we trots op.”

Frank Aalbers, Asset Manager bij CBRE Global Investors voegt daar aan toe: “ CBRE Global Investors investeert voornamelijk in woningen in het midden segment in hoogstedelijke milieus. De doelgroep is divers, maar de gemiddelde huurder is veelal starter op de woningmarkt en hecht veel waarde aan een duurzame woon- en leefomgeving.

Rhapsody is één van de meest duurzame woongebouwen van Nederland. Daardoor is het gebouw ook een uitstekend startpunt voor de uitrol van een duurzaam mobiliteitsplatform naar meer gebouwen in onze portefeuille. Samen met onze partners BMW, Biró, E-Bike-to-Go, WeGo en LeasePlan hebben we een platform ontwikkeld dat voldoet aan de mobiliteitswensen van onze bewoners, namelijk kwalitatief, duurzaam vervoer dat op ieder moment van de dag beschikbaar is, in verschillende vormen (BMW i3, E-bike en Biró), tegen een zeer acceptabele prijs. Wij zijn erg blij en trots dat The James Company dit platform toevoegt aan het bestaande service pakket en ons hiermee helpt een betere operator te zijn voor de bewoners van onze gebouwen.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?