Oscar Vonken keert terug bij Savills als Consultant Utrechtse kantorenmarkt

0

Per 17 juni is Oscar Vonken in dienst getreden bij vastgoedadviseur Savills als Consultant voor de Savills vestiging in Utrecht. In deze functie zal Oscar zich richten op het adviseren van relaties bij aan- en verhuur van kantoorruimte.

De afgelopen anderhalf jaar heeft Oscar gewerkt bij DRS Makelaars en Kuijs Reinder Kakes. Daarvoor was Oscar reeds enkele jaren werkzaam binnen de Property Management afdeling van Savills, in de rol van Accountmanager en Junior Technisch Manager. Oscar heeft Bouwtechnische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

Sander van den Engel, Associate Director bij Savills in Utrecht: “De Utrechtse kantorenmarkt is volop in ontwikkeling, zoals ook te lezen is in onze City Special Utrecht. Ik ben dan ook zeer verheugd Oscar te verwelkomen bij Savills in Utrecht en kijk er naar uit om samen met hem de groeiende markt te bedienen.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?