Cromwell benoemt Jitse Mulder tot Head of Property Management Europe

0

Cromwell Property Group heeft Jitse Mulder gepromoveerd tot Head of Property Management Europe.

In deze rol zal Jitse strategische verantwoordelijkheden op zich nemen en de samenwerking verbeteren van teams die in Europa werken, met de focus op Cromwell’s “Tenant is King” filosofie. Daarnaast zal hij een consistente platform brede aanpak ontwikkelen en promoten in samenwerking met lokale vastgoedbeheerders en de bestaande relaties met de huurdersklanten van Cromwell versterken.

Wouter Zwetsloot, Head of Real Estate Europe bij Cromwell Property Group: “Jitse is een belangrijk lid van het Europese team en zal een centrale rol spelen bij de implementatie van Cromwell’s Europese strategie. Zijn grondige kennis van property management in combinatie met zijn uitgebreide ervaring bij Cromwell betekent dat hij de juiste persoon is om leiding te geven en de efficiënte samenwerking van onze teams in Europa te verzekeren.”

Jitse trad in 2003 in dienst bij Cromwell Property Group als controller bij de afdeling Finance & Control, groeide door naar Property Finance Manager en is sinds 2016 Head of Property Management, Benelux. Jitse heeft gedurende zijn tijd bij Cromwell uitgebreide ervaring en ongeëvenaarde kennis van de Europese vastgoedsector opgedaan, die essentieel zijn voor zijn nieuwe functie.

Jitse is afgestudeerd in Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?