Nieuwbouwplannen Veegtes na verkoop bedrijfscomplex

0

Recent is er een bedrijfscomplex van ca. 8.791 m² op bedrijventerrein de Veegtes in Venlo verkocht. Koper Hoex Participaties BV is voornemens het bedrijfscomplex op termijn af te breken ten behoeve van nieuwbouw.

Het bedrijvencomplex bestaat thans uit een drietal vanaf omstreeks 1952 gerealiseerde bedrijfshallen met bijbehorende kantoorruimten en een moderne showroom. De totale bebouwing bedraagt 8.791 m² en is gelegen op een hoekperceel ter grootte van 15.975 m². Met de voorgenomen nieuwbouw draagt koper bij aan een verdere upgrading van het oudste bedrijventerrein van Venlo; ‘de Veegtes’.

Namens de eigenaar gebruiker heeft Solved als landelijke huisvestingsadviseur de samenwerking gezocht met Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis voor een snelle en succesvolle verkoop van het complex.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?