Crozzroads lanceert revolutionaire 3D-tool voor vastgoedproject Wonderwoods

0

Tool biedt levensecht beeld van verticaal bos.

Crozzroads lanceert een revolutionaire interactieve 3D-tool voor vastgoedproject Wonderwoods tijdens de PROVADA in Amsterdam. Menno Ploeger, Head of commerce bij G&S Vastgoed, presenteert de tool tijdens de PROVADA op de stand van a.s.r. real estate. De interactieve 3D-tool biedt een representatief beeld van Wonderwoods, twee duurzame, groene torens voor wonen, werken, retail en een museum, die in 2022 worden opgeleverd in Utrecht. Wonderwoods Development kan de tool inzetten om zowel interne als externe stakeholders, als ook potentiële huurders en kopers een levensecht kijkje te laten nemen in de gebouwen.

De focus van de 3D-tool ligt niet alleen op de beschikbaarheid, maar brengt ook de uniekheid van de gebouwen in kaart. De tool legt in één handomdraai een zeer complex gebouw uit: de vloeren zijn per verdieping uitschuifbaar en de verschillende functies en routing worden zichtbaar. Uit de beleving die de gebruiker ervaart bij de tool worden de roots van Crozzroads voelbaar: de gaming-industrie. De wind waait door de bomen die in de gevel van Wonderwoods zijn geplant en de zon schijnt op de daktuinen en verandert zelfs van draairichting. Ook vliegt het vogeltje Woody, de mascotte van Wonderwoods, rond het gebouw en rust even uit op de railing van een balkon.

G&S Vastgoed is blij met de samenwerking met Crozzroads. Jet Happel, Head of Creative Design van G&S Vastgoed, licht toe: “Crozzroads heeft een enorme passie voor vastgoed, detail en kwaliteit. Alles is mogelijk in hun 3D-wereld. Zo zorgen de ontwikkelingen van Crozzroads ervoor dat wij al in een vroeg stadium fouten uit het gebouw kunnen halen – vaak zijn dit zaken die er op tekeningen heel logisch uitzien. In het vervolgstadium kunnen we met de tool op een versimpelde manier voor onze klanten een gebouw inzichtelijk maken.”

Ook Crozzroads is te spreken over de samenwerking. Sally van Duinen, CEO van Crozzroads: “Crozzroads streeft niet alleen naar de hoogste kwaliteit maar ook naar de beste beleving. Wij denken mee, adviseren en zorgen dat verschillende werelden samenvloeien. Crozzroads gelooft in de toekomst en past altijd de nieuwste technologieën toe in haar producten. Wij zijn heel blij dat wij technologie hebben mogen ontwikkelen voor het project Wonderwoods, dat niet alleen op het gebied van vastgoed en healthy urban living, maar ook in zijn sales vooruitstrevend is.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?