Pim Hogenboom nieuwe directeur Wonen bij Eigen Haard

0

Na bijna 40 jaar Volkshuisvesting gaat Elke Heidrich met vroegpensioen en volgt Pim Hogenboom haar op.

Pim was tot 1 juni de manager Strategie bij Eigen Haard. Hij is in zijn nieuwe rol onder meer verantwoordelijk voor de verhuur van de woningen in de sociale en middenhuur, voor de leefbaarheid in de buurten, voor het klantcontact en voor de relatie met de huurdersvertegenwoordigers.

Eigen Haard zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen betaalbaar wonen, in woningen van goede kwaliteit, in prettige buurten. Vooral de leefbaarheid in de buurten staat de komende jaren hoog op de agenda. De overstap van Pim Hogenboom past bij de wendbare organisatie en de ontwikkeling van de medewerkers.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?