ALLSAFE Mini Opslag opent in Leeuwarden nieuwe vestiging

0

Ruimtegever springt in op sterk toenemende krapte woningmarkt.

De snelste groeier van mini-opslag in Nederland, ALLSAFE, gaat 5 miljoen euro investeren om een nieuwe vestiging in Leeuwarden te realiseren. Dat is de eerste in Friesland. Leeuwarders wonen steeds kleiner: het aantal huizen met een oppervlakte van 15 tot 50 vierkante meter steeg de afgelopen zeven jaar met bijna 36 procent. Hierdoor is er een sterk groeiende behoefte aan ruimte buitenshuis.

ALLSAFE Mini Opslag heeft op dit moment 26 vestigingen. ALLSAFE heeft een koopovereenkomst met Initial BV ondertekend voor een kavel met opstal aan de Tijnjedyk, op de plek waar tot april de wasserij van Initial Hokatex was gevestigd. Het huidige gebouw blijft staan en ALLSAFE gaat deze verbouwen tot een vestiging met opslagunits.

Behoefte aan extra ruimte
Met de verbouwing van het bijna 8000 vierkante meter grote pand wordt naar verwachting in de tweede helft van 2019 begonnen. Indien alles voorspoedig verloopt gaan eind dit jaar de deuren open en kunnen ook de Friezen gebruik maken van het grote gemak van deze extra ruimte buitenshuis. ALLSAFE dankt zijn succes vooral aan het feit dat het klanten een extra kast, zolder, schuur of magazijn buitenshuis geeft.

En die behoefte aan ruimte stijgt, ook in Friesland. Het aantal eengezinswoningen in Leeuwarden met een oppervlakte onder de 50 vierkante meter is de afgelopen zeven jaar met meer dan een derde toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek van maart dit jaar.

Verdubbeling
ALLSAFE opende recent zijn 26e vestiging in Deventer. Afgelopen drie jaar verdubbelde het aantal vestigingen van ALLSAFE en de planning is om nog dit jaar door te groeien naar minimaal 33 vestigingen.

“Omdat onze klanten graag makkelijk en snel bij hun spullen willen komen, hebben we voor deze locatie gekozen. De Tijnjedyk is vanaf de N31 en N355 goed aan te rijden en dankzij de centrale ligging voor iedereen in de buurt”, aldus CEO Eric Stubbé.

Vanuit de nieuwe vestiging in Leeuwarden kan ALLSAFE straks niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten optimaal bedienen. “Er zijn bijvoorbeeld steeds meer vertegenwoordigers, monteurs en webwinkeleigenaren die onze vestigingen als hub gebruiken”, constateert Stubbé. “Zij kunnen hun materialen veilig bij deze nieuwe ALLSAFE-vestiging in ontvangst laten nemen, op- en overslaan en hoeven dus niet meer om te rijden langs het hoofdkantoor.”

Over ALLSAFE
ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 26 vestigingen en daar komen er in 2019 nog 8 tot 10 bij. Het bedrijf groeit in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie en service.

ALLSAFE introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een belang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen concurrerende prijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst extern laten opslaan.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?