Aan de Stegge Twello realiseert hoogwaardig hoofdkantoor Axalta Refinish Nederland

0

Het komend jaar verrijst op Bedrijvenpark Medel in Tiel een hoogwaardig hoofdkantoor voor Axalta Refinish Nederland. Tijdens een officieel moment op de vastgoedbeurs Provada werd de samenwerking bevestigd tussen de deelnemende partijen: Industrieschap Medel, Focus Real Estate N.V., Axalta Coating Systems Benelux B.V. en Aan de Stegge Twello B.V. Eerder al tekenden de twee eerstgenoemde partijen de koopovereenkomst van de grond.

PGS-15
De nieuwbouw wordt gerealiseerd op het moderne Bedrijvenpark Medel in Tiel. Deze locatie staat bekend als een prima bereikbare logistieke hotspot met een eigen containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Het perceel voor Axalta omvat 12.000 m² waarop 7.250 m² nieuwbouw en 115 parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Het hoogwaardige hoofdkantoor herbergt een kleurmakerij en een magazijn voor de opslag van gevaarlijke stoffen volgens de PGS-15 regelgeving. Daarnaast komen er kantoren en een modern geoutilleerd trainingscentrum die voor een inspirerende werkplek zorgen.

Samenwerking
Axalta Coating Systems Benelux B.V. ging een meerjarige huurovereenkomst aan met Focus Real Estate N.V. Het complex wordt gebouwd door Aan de Stegge Twello B.V. en naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020 opgeleverd. Axalta verwacht in het derde kwartaal operationeel te zijn op de nieuwe locatie. Palazzo Architecten, waarmee eerder al projecten succesvol werden afgerond, is verantwoordelijk voor het ontwerp. Savills Agency B.V. uit Amsterdam adviseerde en begeleidde de partijen gedurende het voortraject.

Over Axalta
Axalta Refinish – onderdeel van Axalta, een toonaangevend wereldwijd bedrijf dat zich uitsluitend richt op coatings – is een gewaardeerde, betrouwbare wereldwijde partner voor lakreparatie. Dankzij snelle, efficiënte coatingtechnologieën van hoge kwaliteit en geïntegreerde digitale bedrijfsprocessen, wordt het hele lakherstelproces sneller, gemakkelijker en winstgevender. Met meer dan 150 jaar ervaring in de coatingindustrie, toewijding op het gebied van innovatie en voortdurend ontwikkelende technologie, kan Axalta haar klanten een onbeperkte kleurkeuze aanbieden voor perfecte kleurenmatches. Axalta Refinish werkt onafgebroken om op de behoeften van haar klanten te anticiperen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?