VCK Logistics huurt 25.000 m² DC op Schiphol van Borghese Logistics en LOGISTIS-AEW

0

VCK Logistics heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met ontwikkelaar Borghese Logistics en LOGISTIS (een fonds van AEW) voor fase 4 van de ontwikkeling Green Mountains op Schiphol-Rijk.

Het object van ca. 22.500 m² warehouse en ca. 2.500 m² kantoorruimte ligt direct aan de Aalsmeerbaan en wordt opgeleverd eind 2020.

De totale ontwikkeling van het park omvat ca. 100.000 m² warehouse met bijbehorende kantoren, auto- en vrachtwagenparkeerplaatsen en is verdeeld over 4 gebouwen. De eerste fase van het park werd eind 2017 opgeleverd en is verhuurd aan XPO Logistics en Rapid. De 2e fase van ca. 25.000 m2 wordt eind juni 2019 opgeleverd en is nog beschikbaar voor verhuur vanaf ca. 5.000 m2.

Borghese Logistics is een ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed. Van concept tot realisatie realiseren zij de modernste distributiecentra, met ruime ervaring in bijzondere faciliteiten zoals geconditioneerde opslag of extra beveiliging.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van INDUSTRIAL real estate partners. Zij vormen samen met Cushman&Wakefield het makelaarsteam van Green Mountains.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?